Dom Recenzije TV pregled Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

TV pregled Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Poznavaoci LCD televizora s jasnom, najrealnijom slikom naći će mnoge prednosti u modelu Xiaomi 4S 43 T2: visokokvalitetna slika, surround zvuk, prikladno sučelje, brzo podešavanje, gladak rad. Prosječne cijene - od 280–336 $... Prikupio sam najvažnije karakteristike televizora, proučio preglede i mišljenja stručnjaka, istaknuo prednosti i nedostatke. Rezultat je na kraju pregleda.

Ovaj model je uključen u rangiranje najboljih televizora i u rangiranje najboljih televizora 43 inča.

Zaslon

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Zaslon od 43 inča, rezolucija - 3840 × 3160, Izravno LED pozadinsko osvjetljenje. Svijetle ploče s bogatom reprodukcijom boja, opremljene matricom VA. Brzina osvježavanja je 60 Hz. Zaslon podržava HDR (4K Ultra) tehnologiju za više detalja i poboljšanu reprodukciju boja.

U usporedbi s tijesnim konkurentima, Panasonic TX-43DR300ZZ ima nižu razlučivost i niži indeks brzine osvježavanja. Modeli slične ili poboljšane kvalitete slike koštat će nešto više.

Xiaomi 4S 43 T2 ima funkciju zaštite očiju koja se mora sigurno uključiti za sigurno gledanje. Preporučena udaljenost od zaslona do razine očiju je 181 cm.

Izgled

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Kućište televizora sive je boje, izrađeno je od metala pomoću tehnologije stvaranja bešavnih zavoja. Smanjena debljina okvira doprinosi realnoj percepciji slike. Debljina s postoljem - 23,3 cm. Postoji mogućnost ugradnje na zid VESA300 × 300 mm... Stalak se može izvaditi.

priključci

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Televizor je opremljen svim potrebnim konektorima:

• dva USB-a;
  • tri HDMI;
  • jedan ulaz za povezivanje s lokalnom mrežom;
  • za kablovsku TV;
  • za satelitsku TV;
  • komponentni i kompozitni ulazi;
  • utor CI + 1,4;
  • 3,5 mm izlaz za spajanje slušalica i audio sustava;
  • optički audio izlaz.

Wi-Fi povezivost, Bluetooth 4.2 s niskom potrošnjom energije, čime se ne mogu pohvaliti svi direktni konkurenti. Panasonic TX-43DR300ZZ nema podršku za Wi-Fi, a Hyundai H-LED43U601BS2S i Thomson T43USM5200 ne podržavaju Bluetooth.

Zvuk

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Sustav zvučnika - dva zvučnika koji podržavaju DTS-HD i Dolby Audio sa 16 W izlazne snage. Zajedno s niskofrekventnim stereo efektima, reprodukcija stvara doživljaj gledanja.

Ovisno o zahtjevima za kvalitetom zvuka, možete potražiti naprednije modele. Na primjer, preplatiti 14 $ iza Thomson T43USM5200 s dodatnom funkcijom izravnavanja glasnoće ili potražite tehniku ​​s većom zvučnom snagom. Ali ova je opcija prilično dobra s obzirom na čitav niz mogućnosti.

funkcije

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Model radi na Androidu. Medijska knjižnica sadrži filmove i programe za više od 700 tisuća sati gledanja. PatchWall funkcija - s povećanjem sati gledanja sadržaj se preciznije razvrstava na temelju preferencija. Uz to možete emitirati sadržaj sa pametnog telefona na zaslon.

Postoji funkcija TimeShift (zaustavljanje kod gledanja) i snimanje video zapisa. Upravljanje glasom: može se koristiti za kontrolu televizije i drugih Xiaomi uređaja.

Ovdje nema funkcija automatskog isključivanja, kao ni funkcija zaštite djece, kao što su npr. Thomson T43USM5200za koji preplaćujete 7–14 $.

Prednosti i nedostatci

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Prednosti:

• puni učinak uranjanja;
  • praktičnost, funkcionalnost, jednostavno sučelje;
  • kontrola glasa;
  • prihvatljiva cijena s toliko pogodnosti;
  • elegantan dizajn, bešavni okvir;
  • velika dijagonala;
  • Izravno LED pozadinsko osvjetljenje;
  • surround zvuk;
  • podrška za Wi-Fi, Bluetooth;
  • prisutnost ugrađene memorije.

minusi:

• nedovoljno funkcionalan daljinski upravljač;
  • morate ručno konfigurirati automatska ažuriranja aplikacija;
  • ponekad se aplikacije usporavaju, ako su postavke netočne, postoje problemi s pokretanjem videozapisa s Youtubea;
  • ne mogu vidjeti 3D slike;
  • nema zakrivljenog ekrana;
  • nedostatak ugrađene kamere.

zaključci

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Xiaomi 4S 43 T2 model privući će one koji traže visokokvalitetne kućanske uređaje i nisu skloni eksperimentirati s novim funkcionalnim i sučeljima inovacija koje nisu uvijek potrebne. Dizajn i praktičnost prilikom gledanja sadržaja preuzimaju.

Model je nov (2019.), u nizu funkcija i karakteristika osvaja na pozadini starijih analoga (Panasonic TX-43DR300ZZ - 2016, Thomson T43USM5200 - 2018.). Prednost za ovu marku dat će ljubitelji Xiaomi koji kod kuće imaju druge uređaje ovog proizvođača.

2817

Preporučujemo čitanje:

TOP 12 najboljih perilica rublja do mišljenja kupaca